Kérem Várjon!
Cikkek

Tudjátok mi volt a 3 legolvasottabb cikkünk az idén? És azt, hogy a szerkesztőnk, Ercsey Dani hogyan lett borszakíró? Netán azt, hogy milyen pezsgőt bontsunk ma este, vagy éppen azt, hogy mire számíthattok tőlünk 2022-ben? Ha bármelyik kérdésre nem a válasz, kattintsatok a cikkre, aztán hajrá!

Ercsey Dániel
2021. december 31. 06:33:49
Cikkek

A 25 éves Etyeki Kúriában nem a múlton merengenek, hanem a jövőt tervezik. 2033-ig vannak meg az üzleti tervek, melyben immáron kiemelt szerepet kap a helyi vendéglátás, és a soproni területek fejlesztése is.

Promóció
2021. december 30. 12:42:41
Cikkek
Közszolgálati pezsgőzés
Szabó Zoli barátunk, a borkóstolók feketeöves nagymestere a Cornel's borbár felkérésére válogatott a pécsi boltok választékából - egy elég széles spektrumú magyar pezsgő sort összeállítva, néhány cavát azért beillesztve. A pezsgőkóstoló pár nap alatt betelt, a borbár pincetermében közel negyvenen kóstoltuk végig a tizes sort, hogy megfejtsük, milyen pezsgőt érdemes vásárolnunk szilveszter napjára!
Győrffy Zoltán
2021. december 30. 07:36:17
Cikkek
Romsics László, a Csányi Pincészet Zrt. vezérigazgatója (2. rész)

A Csányi Pincészetben jártunk, új tartályok és új feldolgozó üzem, meg a fejlesztések voltak az apropó, de ha már ott jártunk, akkor természetesen a borokról is kérdeztük Romsics Lászlót, a Csányi Pincészet vezérigazgatóját. Interjúnk második része.

Győrffy Zoltán
2021. december 29. 07:36:47
Cikkek
Nagyobb a füstje mint a lángja?

A birtok keresett meg levélben, hogy lenne-e kedvem megkóstolni néhány borukat. Örömmel mondtam igent, hiszen még nem volt szerencsém hozzájuk, bár viszonylag sok olasz bort kóstoltam az utóbbi években.

Ercsey Dániel
2021. december 27. 07:41:27
Cikkek
Sulyán a köbön

Előbb azok, amikről nem fogok beszélni: egy trópusi paradicsomot idéző szaloncukorról (fehércsokiba mártott, nem agyoncukrozott kókusz, benne - aranyló édes meglepetés! - kandírozott ananász), és egy kesudiós-tonkababos vajkaramellás műremekről. 

Harka Éva
2021. december 26. 07:31:30
Cikkek
Best of Mustra és Grand Tasting
Idén összesen hét nagyobb kóstolót szerveztünk meg, volt három szokásos Mustránk, egy tematikus, osztrák-magyar kékfrankos Grand Tasting, egy közép-európai Olaszrizling Grand tastin és egy decemberi minimustra is belefért. A pandémiával terhelt második évünk se volt teljesen olyan, mint szerettük volna, de azért több lehetőségünk volt. A listán azokat a borokat mutatjuk be, amelyek nekünk idén a szervezett kóstolók során a legjobban tetszettek, azaz legalább 92 pontot (azaz nagy aranyat) érdemeltek ki.
Győrffy Zoltán
2021. december 25. 08:56:09
Cikkek

Mi így kívánunk áldott Karácsonyt minden kedves olvasónknak, azoknak is akik nem most ünneplik (ortodox barátainknak) és persze azokról sem megfeledkezve, akik egyáltalán nem ünneplik, hiszen a Karácsony univerzálisan a szeretet ünnepe egyben!

Ercsey Dániel
2021. december 24. 07:50:40
Cikkek
Karácsonyosra vették a figurát az ország legnézettebb boros YouTube csatornáján
Holnap Szenteste, utána pedig itt a Karácsony, ami egyrészt örömteli, juhú (!), másrészt a Lecsengés csapata úgy gondolta (furcsa dolog magamról így írni), hogy az ünnep alkalmából az lenne az igazi, ha bemutatnák a Tokaji borvidéket. Íme!
Ercsey Dániel
2021. december 23. 12:23:49
Cikkek
Romsics László, a Csányi Pincészet Zrt. vezérigazgatója (1. rész)

A Csányi Pincészet épületkomplexuma nem csak azoknak kihagyhatatlan, akik Újpetre felől érkeznek a borvidékre, hanem a rendezvénytér megépítése óta egyre jobban szem előtt van. Hónapokig figyeltük, ahogy átalakult a tér és most jutottunk el oda, hogy rákérdezzünk Romsics Lászlónál, a Csányi Pincészet vezérigazgatójánál, mi is épült itt Villányban? De ha már leültünk beszélgetni, sok más kérdés is felvetődött, így most két részben következik az interjú (a második rész egy hét múlva érkezik).

Győrffy Zoltán
2021. december 22. 07:09:43
Összesen 2659 db találat. 49/266 oldal.