Kérem Várjon!
Hírek
Ősszel is Balaton sétáló kóstoló és mesterkurzus
bori
2022 October 31.
A Bor és Piac magazin november elejére  egy balatoni borokat bemutató sétáló borkóstolót és ezzel párhuzamosan egy két órás mesterkurzust szervez Balatonalmádiba.

A „bort mértékkel” - kulturált borfogyasztást és borkultúrát / borgasztronómiát népszerűsítő előadásokra is sor kerül nemzetközi kitekintéssel, hazai és külföldi szaktekintélyek részvételével. A mesterkurzuson foglalkozunk azzal, hogy milyen válaszokat adhat a borász a klímaváltozás kihívásaira, továbbá a fenntarthatósággal, rezisztens szőlőfajtákkal és a biogazdálkodással is.

Az „Ősszel is Balaton” c. rendezvényen bemutatásra kerülnek az autentikus fajták - olaszrizling, kéknyelű, furmint, szürkebarát, 26 balatoni borászat részvételével.

A rendezvény időpontja: 2022. november 5. 15:00- 21:00
A mesterkurzus időpontja: 15:30 – 17: 30 között
Helyszíne: Pannónia Kulturális Központ, Balatonalmádi, Városház tér 4.


A helyszín kiválóan megközelíthető a Balatonalmádi vasútállomástól kb. 3-5 perc sétával, így az esemény végén vonattal is hazautazhatnak. A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött, amelyet az esemény bejegyzésnél tehetnek meg. Az első száz jelentkezőnek tudunk jegyet biztosítani a sétáló kóstolóra, a mesterkurzusra 40 jegy áll rendelkezésre.


További részletek, jegyvásárlás itt.