Kérem Várjon!
Hírek
Konyha a szőlőben
bori
2017 June 18.

Villány egyik meghatározó pincészete, a Sauska hamarosan éttermet nyit a borászat épületében. Bicsár Attila kreatív séf  helyi kollégáival,  Forgó Endrével és Fetter Tamással modern magyar konyhát ígér nemzetközi árnyalatokkal, családias stílusban.

“Csodálatos érzés ilyen közvetlen közelségben létezni a természettel. A konyhából bármerre nézek, harsogó zöld, kék ég, szabadság vesznek körül. Ehhez társul az a kozmopolita, állandóan kísérletező szemlélet, ami az itteni borászok munkáját jellemzi. Az utazásaim során rengeteg olyan inspiráció ér, amit szeretnék megmutatni az itteni menüben úgy, hogy attól még a mi  ismerős magyar konyhánk maradjon. Felszabadult falusi gourmet, világkonyha színekkel” - fogalmazott a séf, aki a budapesti Alabárdos étterem után evezett nemzetközi vizekre, hogy most visszatérve részt vegyen az étterem létrehozásában. Bővebb interút a Borsmentán olvashatnak vele.

A borlapon a villányi pincészet és tokaji társborászata valamennyi elérhető évjárata szerepel majd, ősztől tematikus vacsorákat is terveznek a szezonalitás jegyében, alkalmanként külföldi szőlész-borász barátaik bevonásával. A 48-as helyrajzi szám alatt található 48 férőhelyes étterem tavasztól őszig a környező dűlők által körülölelt tágas panorámaterasszal is várja a vendégeket.

Programajánló
2021. Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
2021. 08. 05. 16:00 - 2021. 08. 07. 22:00
Dobó tér Eger, Dobó tér
6
2021. 08. 05. 16:00 - 2021. 08. 07. 22:00
Dobó tér Eger, Dobó tér
7
2021. 08. 05. 16:00 - 2021. 08. 07. 22:00
Dobó tér Eger, Dobó tér
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
2021. 08. 21. 17:00 - 23:00
Tóthék Eger, Síkhegy
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31