Kérem Várjon!
Cikkek
Fabrice a konyhában
Francia vacsoraest a Pezsgőházban
bori
2011 October 26.

Pécsi szívű francia barátunk, Fabrice Gonet visszatér, hogy a Pezsgőházban ismét francia vacsoraestet főzzön. Október 29-én (szombaton) 19.00 órai kezdettel ismét a francia bisztrókonyha jellegzetes fogásait kóstolhatjuk meg. Amit korábban írtunk róla, valószínűleg most is helytálló, hiszen izgalmas menü, jó ételek, kellemes társaság és egy kreatív konyhai csapat várja mindazokat, akiknek kedvük tartja csatlakozni. A vacsoraest menüjét egy kattintás után olvashatják!

Fogadóétel: Fabrice vajas kosárkája erdei gombákkal töltve, hollandi mártással

Előétel: Serpenyőben sült szőlős kacsamáj pecsenyemártással

Választható főétel:

Marhapofa flamand módra, marhazsírban sült burgonyával

vagy

Grillezett süllő konfitált sonkahagymával, vörösboros mártással

Desszert: Szép Heléna körtéje

Sajt: Sajtválogatás francia sajtokból

Mignardies kávéval vagy digestivvel

 

A francia vacsora ára: 6500.-/fő

Asztalfoglalás: 72/522-599.

banner