Kérem Várjon!
Cikkek
A Michelin ajánlotta: a Pod Zidom bisztró Zágrábban

Több mint három hete jártam az étteremben, ahová Saša Špiranec hívott meg sokadmagammal. Nem tudom mi alapján választott, de a Pod Zidom kifejezetten jó hírnek örvend, ráadásul közel is volt a szállodánkhoz, úgyhogy kíváncsian vártam a vacsorát.

Ercsey Dániel
2022. március 30. 07:22:23
Cikkek
Bakonyi Péter a Cornel'sben

Ismét nívós boros eseményre tekerek a drótszamárral. A helyszín, mondhatjuk már szokásosan, a Búza tér tetején található Cornel’s Borbár. Ezúttal bemutatkozó kóstoló lesz, semmi versengés, bokszolás, csak kóstolás, sztorizás, könnyedén. És aki bemutatkozik, Bakonyi Peti, a Villányi Borvidék underground üdvöskéje.

Juhász Dániel Zsombor
2022. március 29. 07:19:29
Cikkek
Rezisztens szőlőültetvény létesül a Balaton-felvidéken

A Pécsi Tudományegyetem és a Varga Pincészet Kft. részvételével alakult konzorcium támogatásban részesült a piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek körében. A projekt célja, hogy a legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló szőlőfajtákat, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkező borászati termékeket fejlesszenek, az elnyert támogatás teljes összege közel 450 millió forint.

Győrffy Zoltán
2022. március 28. 19:49:58
Első Előző
1 2 3 4 5
Összesen 28 db találat. 1/10 oldal.
banner