Kérem Várjon!
Cikkek
Rajnai rizlingek a Szerdai Borklubban

Van az úgy néha, hogy meglepetést szeretnénk okozni a többieknek. A baj akkor van, ha mindenki ebben a meglepetésben utazik. A rajnai rizlingekkel úgy jártunk, hogy senki sem hozta a magyar standard rajnaikat, nem volt Bussay, sem Pannonhalmi, a többiekről nem is beszélve. De legalább sok ismeretlent kóstoltunk, sokat használtuk a kiöntőt és azért volt néhány emlékezetes bor.

zoranka
2008. november 1. 12:37:08
Cikkek
Borvacsorák az Enoteca Corsóban 1.

Első alkalommal hirdetett borvacsorát az Enoteca Corso. És már első alkalommal jól választottak: a mozsgói&dél-tiroli Andreas Ebnert (képünkön) hívták meg, aki azon túl, hogy izgalmas borokat hozott, olyan személyiség, aki szimpatikus akcentusával remekül el tudja „adni” a borait, a filozófiáját. És ne feledkezzünk meg az ételsorról sem, hiszen a bor hiába rendkívüli, egy borvacsorán sokszor ezen áll vagy bukik a történet. Itt folytatódik.

zoranka
2008. október 28. 07:38:57
Cikkek
Hefenknödel Fesztivál Geresdlakon

Rejtélyes módon jutott el postafiókunkig egy levél, amelyben meghívtak bennünket a geresdlaki Gőzgombóc Fesztiválra. Immáron a másodikra. Elmentünk, jegyet vettünk, a gyereket befizettük a körhintára, belekortyoltunk Walter Gyula olaszrizlingjébe, no meg hefenknödelt kóstoltunk: babbal, szalonnával, négyszázért.

Győrffy Zoltán
2008. október 26. 20:48:10
Cikkek
Andor eszik: Korhely Étterem & Pub

Struccvadászaton voltunk a Korhelyben a Király utcán (na jó, Boltív köz). A mogyorót triplán számolták fel, és kiderült az is, hogy három nem egyenlő öttel. A korhelyleves rendben volt, de kár volt ragaszkodni a “strucccuccokhoz”: a csülkös sztrapacskával jobban jártunk volna.

 

W. Hollósi Dániel
2008. október 21. 13ó
Cikkek
Lapszemle

„Borturizmus: A régió felfedezi lehetőségeit és jókedvet hoz vendégeinek” – ezzel a címmel közölt cikket a Villányi borvidékről a Financial Times, brit üzleti napilap. Rövid lapszemlénk.

Radics M. Péter
2008. október 20. 09:33:03
Cikkek
Sauska & Co.: Benéztünk a lyukon

Benéztünk, megfigyeltük, végigkóstoltuk. Profizmus, tisztaság, új szemléletmód, és Magyarország egyik legmodernebb feldolgozója. A körülményeket már ismertük nagyjából, de először (s mint kiderült az elsők között) kóstoltuk végig alaposan a „Sauska-sort”.

Mester Zoltán
2008. október 19. 13:27:32
Cikkek
IH Borklub: Planina Borház

Őszi számunkban kiemelten foglalkoztunk a mohácsi borászokkal, hiszen szerintünk több figyelmet érdemel az a vidék. Ez apropóból az IH (azaz pécsi Ifjúsági Ház) borklubjába meghívtuk a Planina Borházat megszemélyesítő Horváth Zoltánt, beszélgessük, kóstolgassunk. A vártnál is nagyobb lett a siker.

 

 

 

zoranka
2008. október 17. 20:46:43
Cikkek
Programot ajánlunk

Rendhagyó borkóstolót szerveznek szombatra a siklósi A Borozóban. A bor demisztifikálása és kellemes hangulat: tegnap a szervezők ezt személyesen is megerősítették. Az utolsó menetrend szerinti buszok fél tízkor és háromnegyed tizenegykor indulnak vissza Pécsre...

bori
2008. október 16. 08:52:49
Cikkek
Programot ajánlunk

A pécsi Enoteca Corso első borvacsoráját október 24-én, péntek este tartják a Király utcai étteremben. A remek ételeket ezúttal Andreas Ebner borsora kíséri.

Jövő péntekre ajánlunk programot.

 

 

RMP
2008. október 15. 18:57:18
260 261 262 263 264
Következő Utolsó
Összesen 2639 db találat. 264/264 oldal.