Kérem Várjon!
Cikkek
Mennyei szalonna!
A gazpachótól a flamencóig
bori
2010 July 06.

A Pécsi Flamenco Egyesület által szervezett Flamenco Pécs fedőnevű, közel egy hónapos rendezvénysorozat (www.flamencopecs.hu) részeként a Pezsgőház étteremben Andalúz vacsoraest lesz július 8-án, azaz csütörtökön este 19.00 órától. A spanyol gasztronómia, életérzés és tánc kedvelőit várják ezen az estén, hiszen ahogy egy andalúz séf tanácsolja: "miközben főzünk, hagyatkozzunk az érzelmeinkre és tegyünk az ételekbe egy cseppnyi bolondságot is".

Az andalúz vacsoraest menüje:

Fogadóitalként: száraz sherry

Előételként tapasok: serrano sonka sárgadinnyével, olívás-paradicsomos pirítós, grillezett garnéla, paprikás-olívás sütemény

Leves: Gazpacho

Főétel: Paella

Desszert: Tocino de cielo - a mennyei szalonna édes sherryvel

A vacsora ára: 5500 forint/fő.


A mediterrán ételek és italok, valamint a tradicionális flamenco zene és tánc garantálja az andalúz Tablaokat idéző hangulatot.

Érdeklődés és asztalfoglalás: 72/522-598 telefonon.

banner