Kérem Várjon!
Cikkek
Koccintás a Tettyén
Legyen Pécs a legkedveltebb borvidéki település!
zoranka
2011 August 30.

Új, borhoz kapcsolódó versengés indult útjára az idén. Az a borvidéki település válhat az ország legkedveltebb borvidéki településévé, ahol egy adott időpontban a legtöbben koccintanak egy pohár borral. Szeretnénk, ha Pécs is méltó módon venne részt ebben a nemes vetélkedésben, ezért a Pécs-Mecseki Borút és a Pécsi Borozó bormagazin szerkesztősége arra buzdítja a pécsieket, hogy 2011. szeptember 4-én, vasárnap délután jöjjenek el a Tettyére, ahol 16 órakor pécsi borral a poharainkban együtt koccinthatunk.

A teendők: 2011. szeptember 4-én, vasárnap délután 16 óra előtt megérkezni a Tettyére, regisztrálni a Tüke Borházban és pontban négykor koccintani.

A közös koccintáshoz a Pécs-Mecseki Borút, a Pécsi Borozó és a Matias Pincészet támogatásával ingyenesen biztosítunk bort, természetesen pécsi cirfandlit!

A Koccintás Napján lehetőség lesz arra is, hogy a Tüke Borház kínálatából kedvezményesen vásárolhassanak pécsi borokat, valamint a koccintáshoz megfelelő poharakat is vásárolhatnak.

A közös Koccintást támogatva arra is buzdítjuk a leendő koccintókat, hogy kedvenc helyi borukat is hozzák el erre a tettyei piknikre, vagy akár saját poharaikkal is koccinthatnak velünk.

Fogjunk össze, hogy Pécs legyen Magyarország legkedveltebb borvidéki települése, koccintsunk pécsi borral szeptember 4-én!


Regisztráció a Tüke Borházban (Pécs, Böckh J. u. 39/2.) 14 órától 15.55 óráig. Koccintás pontosan 16 órakor!

A koccintás kizárólag pécsi borral érvényes. A koccintókat és a koccintáshoz használt bort előzetesen regisztrálni szükséges.


 

Legfrissebb