Hoffer Zsuzska koncertjével kísért borvacsorát rendeznek november 26-án a villányi Matias Borozóban. Az este hat órakor kezdődő est házigazdája Kiss Gábor főborász lesz, az ételeket a győri Matias Étterem executive chef-je, Turcsán Tamás készíti.
Menü és borsor
- Köszöntő ital
Pécsi Zweigelt Rozé 2010
- Amuse-bouche
Hajdinapalacsinta tarisznyarákkal, mesclunnal és meleg almaborecet-dresszinggel
Pécsi Sauvignon Blanc 2010
- Előétel
Panzanella roston sült tonhallal és vízitormával
Badacsonyi Idill 2009
- Leves
Római köményes fehérbabkrémleves citromfűvel, korianderrel és tempurában sült padlizsánnal
Pécsi Románc 2009
- Meleg előétel
Sütőtökrizottó chorizo kolbásszal és céklahabbal
Szekszárdi Kadarka 2009
- Főétel
Sous vide-ált kacsamell tapenádkéregben, lilaburgonya-pürével és kumquatmártással
Pécsi Zweigelt 2008
- Desszert
Meleg birsalmapite és erdei gyümölcsök tokajisabayonnal
Villányi Monda 2008
Zene a hölgytől itt.
Részvételi díj: 10 000 Ft/fő
Helyszín: Matias Borozó, 7773 Villány, Baross Gábor út 81.
Pécs–Villány–Pécs útvonalra kisbuszt indítanak 1000 Ft/fő áron.
Előzetes busz- és asztalfoglalás szükséges az info@matias.hu e-mail címen.
Jelentkezési határidő: 2011. november 23.