Vylyan-borokkal és a hozzájuk készített Kakas-csokoládékkal folytatódik a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter Bor és csoki programsorozata március 23-án szerdán. Az est különlegessége a Vylyan 2006-os Dobogó, melynek piacra lépése előtti premierje is ez alkalommal lesz.
A második bemutatón tehát a kisharsányi Vylyan Pincészet és Szőlőbirtok hat kiváló borát tudják megkóstolni az érdeklődők, amelyekhez a siklósi Kakas Bonbon kézműves csokoládé műhely, azaz Tésenyi Andrea csokoládé-készítő hat bonbonját párosítjuk.
A Vylyan legöregebb és legjobb fekvésű cabernet sauvignon ültetvénye a birtok szívében, a Dobogó dűlőben található. A termőhely adottságainak és a különleges 2006-os évjáratnak köszönhetően készült el ez a válogatás bor. A kettős szelekció után tehát a kivételes dűlőről származó bor legjobb hordóit választották ki másfél éves hordós érlelés után. A Dobogó az utolsó 2006-os bor, amely érési igényeinek megfelelően hosszú hordós és palackos érlelés után elhagyta a Vylyan-pincét.
A részvételi díj: 3000 Ft/fő
Helyfoglalás: ddbklaszter(kukac)gmail.com vagy 30/920-50-83