Augusztus 16. péntek
18.00 – 20.00
Téma: Ízlés és ízlelés. A tudatos ember asztala és bora.
A vendég: Szikra Gabriella, A Konyhám séfje
Augusztus 17. szombat
18.00 – 20.00
Téma: Beszélgetés a borról, az irodalomról, az életről.
A vendég: Jásdi István, borász és író.
Könyvbemutató. Trokán Péter Jásdi István szeptemberben megjelenő kötetéből fog felolvasni. Különleges alkalom jó Jásdi borok társaságában.
Augusztus 18. vasárnap
18.00 – 20.00
Téma: Tokaj jövője. Zászlóshajó még az édes bor?
A vendég: Áts Károly, Tokaj borásza, 2012-ben az Év Bortermelője, 2020-ban a Borászok Borásza.
Augusztus 19. hétfő
18.00 – 20.00
A téma: A Balaton újraépített gasztronómiája és jövőképe
A vendég: Csapody Balázs, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke, a magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja, a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa.
A beszélgetéshez balatoni alapanyagokból készült, a Kistücsök Étterem delicatesse kínálatából válogatunk.