Kérem Várjon!
Hírek
Kedvezményes nevezés a Concours Mondialra!
bori
2023 February 21.
A Concours Mondial de Bruxelles (CMB), mint a világ egyik legnagyobb és leghíresebb borversenye idén május 12. és 14. között Horvátországban, azon belül is Poreč gyönyörű városában kerül megrendezésre. Ez a szekció a CMB fő eseménye, hiszen itt kóstolják a fehérborokat és vörösborokat, ahova mintegy 7000 mintát és 350 kóstolót várnak a világ minden tájáról. A Pécsi Borozóval most kedvezményesen nevezhetnek a magyar pincészetek!

A Concours Mondial de Bruxelles zsűritagjainak több mint 50 százaléka nemzetközi borújságíró – így az biztos, hogy a CMB-nél szerzett érem óriási mértékben növeli majd láthatóságát a fontos exportpiacokon.

A piaci igényeket követve a tavalyi évtől a Concours Mondial-t 4 különböző kóstolóra osztották:

  • CMB Rosé a franciaországi Montpellier-ben kerül megrendezésre március 8. és 10. között;
  • CMB White and Red Porečben / Horvátországban május 11-14.;
  • CMB Sparkling Agerolában / Olaszországban május 31-től június 4-ig;
  • CMB édes és szeszezett borok szeptemberben.

A Pécsi Borozóval és annak főszerkesztőjével, Győrffy Zoltánnal együttműködve (aki a poreči kóstolócsapat tagja lesz) a CMB szervezői minden magyar termelőnek egy speciális kedvezményes kódot ajánlanak fel, amely a Concours Mondial 2023-on való részvételre ösztönzi őket!

A magyar borászok HUNGCMB23 kóddal regisztrálhatják boraikat a www.concoursmondial.com weboldalon, így 185 euró helyett 168 eurós akciós árat kapnak mintánként. Ez a kód mind a négy 4 2023-as CMB szekcióra érvényes lesz. Egyelőre a fehérekkel és vörösökkel érdemes nevezni, Poreč nevezési határideje március 28.!

banner
Legfrissebb
banner