Kérem Várjon!
Cikkek
Heimann és Várvizi
Az Enoteca Corso október 22-én
bori
2010 October 15.

Várvizi Péter séfként tartja bemutatkozását október 22-én este az Enoteca Corsóban, mégpedig a szekszárdi Heimann Családi Birtok boraira komponált ételekkel. Az izgalmasnak ígérkező vacsorára Heimann Zoltán a jó borok mellett jó hangulatot is hoz, az ételsor olvasva is ínycsiklandozó, hívogató. Ráadásul most frissítve, pontosítve, árakkal.

A menüsor:

 

Tigrisrákos céklaravioli, petrezselyem pesztó
Viognier 2009

Libamájterrine vargányás tuille, pirított vajas kalács
Kadarka 2008

Misos rákleves, tengeri süllő
Merlot 2008

Kacsaerőleves

Báránygerinc, konfitált sárgarépa, jázmin rizs
Birtokbor 2007

Barbár 2007

Passiógyümölcsös karamellkrém

Narancsos lacté berry szelet, papamanga szorbetval
Syrah 2008

Mignardies


A menüsor ára: 11.900 Ft/fő.

Infó és asztalfoglalás:

Enoteca & Bistro Corso
Pécs, Király utca 10.
http://www.susogo.hu/
info@susogo.hu
+36-72-525-198
+36-30-630-1206