Várvizi Péter séfként tartja bemutatkozását október 22-én este az Enoteca Corsóban, mégpedig a szekszárdi Heimann Családi Birtok boraira komponált ételekkel. Az izgalmasnak ígérkező vacsorára Heimann Zoltán a jó borok mellett jó hangulatot is hoz, az ételsor olvasva is ínycsiklandozó, hívogató. Ráadásul most frissítve, pontosítve, árakkal.
A menüsor:
Tigrisrákos céklaravioli, petrezselyem pesztó
Viognier 2009
Libamájterrine vargányás tuille, pirított vajas kalács
Kadarka 2008
Misos rákleves, tengeri süllő
Merlot 2008
Kacsaerőleves
Báránygerinc, konfitált sárgarépa, jázmin rizs
Birtokbor 2007
Barbár 2007
Passiógyümölcsös karamellkrém
Narancsos lacté berry szelet, papamanga szorbetval
Syrah 2008
Mignardies
A menüsor ára: 11.900 Ft/fő.
Infó és asztalfoglalás:
Enoteca & Bistro Corso
Pécs, Király utca 10.
http://www.susogo.hu/
info@susogo.hu
+36-72-525-198
+36-30-630-1206