Egy kiváló borkóstolót ajánlunk most a Pünkösdben, nyitott pincékben megfáradt borbarátoknak. Itt kellemes, nyugodt környezetben bioborokat kóstolhatnak majd az érdeklődők. A blog szerzői is igyekeznek kipihenni magukat és holnaptól teljes gőzzel folytatjuk.
Szeretettel várjuk az érdeklődő közönséget 2009. június 3-án (szerdán) 19.00 órai kezdettel a Pezsgőház étteremben rendezendő Wassmann-bioborászat (Villányi borvidék) borvacsorájára, ahol a finom ételek és borok mellett megtudhatjuk, mitől bio a biobor.
Menü:
Fogadóital: Cuvée Charlotte 2005
Cuvée Charlotte 2006
Rózsaszínűre sütött borjúgerinc rókagombás madársalátával, kakukkfüves vinaigrette-el
Szárnyas esszencia konyakos kacsamáj-galuskával
Olaszrizling 2006
Rostonsült fogasfilé lencsével és spárgahabbal
Bazsalikomos citromsorbet
Kékfrankos 2007
Mediterrán pirítósok (tapenade, padlizsántatár, serrano sonka)
Merlot 2006
Sült szarvasgerinc szaftjával, szalonnás-diós kelbimbóval és édes-sós buktával
Portugieser 2007
Csokoládé-soufle erdei gyümölcsökkel
Sajtok kóstolása és a borok visszakóstolása büféasztalról
A borvacsora ára 7500 Ft/fő.
Érdelkődés és asztalfoglalás: 522-598, 522-599 telefonon, vagy e-mailben.
Az alábbi linkre kattintva megtekintheti május 25-én indult étlapunkat, mely szerint új ételekkel és ízekkel várjuk Önöket!