A villányi Maul Pince 2009 elején több borvacsorát is szervez. Elvileg minden adott: vannak kiváló Maul-borok, amelyek tesztjeinken is jól teljesítettek, és adott egy fiatal, tehetséges séf, Urszics István személyében. Három időpontot, három borvacsorát ajánlunk most olvasóink figyelmébe.
Portugieser Special Reserve 2006
Füstölt marhanyelv egresmártással
Pinot Noir 2004
Roséra sült kacsamell birsalmás krumplipürével
Cabernet Sauvignon 2001
Sajtválogatás
Taurus Cuvée 2002
Báránygerinc rukkolával, aszalt paradicsommal
Seraf Cuvée 2003
Szarvasbélszín párolt bébizöldségágyon, baconos hordóburgonyával
Merlot Reserve 2006
Málnás csokoládétorta
A részvétel díja személyenként 9 900 Ft.
Asztalfoglalás a (72) 592 064-es telefonszámon 2009. január 20-ig.
Portugieser 2006
Mangalicasonka rukkolával, reszelt parmezánnal
Kékfrankos Special Reserve 2006
Tonhalsteak zöldségpürével, kapribogyómártással
Cabernet Sauvignon 2004
Sajtválogatás
Seraf Cuvée Limited 2005
Konfitált báránycomb steak juhsajtos zöldségtortával
Cabernet Sauvignon 2003
Bélszínjava píritott velővel, libamájjal, polentaágyon, héjában sült burgonyával
Lator 2006
Narancsos csokoládétorta
A részvétel díja személyenként 9 900 Ft.
Asztalfoglalás a (72) 592 064-es telefonszámon 2009. február 4-ig.
8 óra Pálinkázás.
8 óra 15 perc Szúrás (kezdődik a disznóvágás).
11 óra 30 perc Reggeli: sült hús, sült máj, sült hagymás vér, saures.
12 óra 30 perc Töltés (kolbász, hurka, disznósajt).
15 óra Takarítás és pálinkázás.
19 óra Disznótoros vacsora: orjaleves, sült hurka, sült kolbász, töltött káposzta.
21 óra Maszkabál.
A részvétel díja személyenként 8 500 Ft.
Jelentkezési határidő: 2009. február 20. Jelentkezés a (72) 592 064-es telefonszámon.