Kérem Várjon!
Cikkek
Solus premier, vertikális, borvacsora
Programajánló
bori
2009 July 30.

Csúcsbor és csúcsgasztró. Hol másutt, mint Villányban és Pécsett. A 2007-es évjáratú Gere Solus forgalomba kerülését egyszerre két exkluzív, vertikális kóstolóval, valamint két igazán különleges degusztációs borvacsorával ünnepli meg a Gere Pincészet, helyszínileg a Mandula étteremben és az enoteca Corsóban. Részletek kattintás után.

A nyári borvacsora-szünet egyhangúságát megtörve augusztus 14-én, pénteken rendkívüli borestet tart az enoteca Corso, mégpedig Gere Atilával. A programban jórészt a pincészet új, forgalomban még nem, vagy abba egyáltalán nem kerülő tételei (pl. rozé habzóbor, Kárpát, Tempranillo) szerepelnek, hozzájuk párosítja Molnár Gábor séf a kizárólag a régió különleges alapanyagaiból tervezett menüsorát. A borvacsora mellett igazi különleges eseményre, a Solus vertikális (2000-es évjárattól kezdődő) kóstolójára is sor kerül a borásszal.

Időben szólunk, hiszen a rendezvény időpontja: 2009. augusztus 14., péntek
Helyszín: enoteca CORSO, Pécs.

Részvételi díj:
Borvacsora:
11,900 Ft/fő
SOLUS Vertikális kóstoló:
7,900 Ft/fő
A kettő együtt kedvezményesen:
17,900 Ft/fő

Asztalfoglalás:
e-mail: info@susogo.hu
Telefon: 06 72 525 198
A korlátozott számú férőhelyeket jelentkezési sorrendben töltik.


 

A 2007-es évjáratú Solus forgalomba kerülésének apropóján augusztus 15-én első alkalommal dolgozik vendég séf a Mandula Étterem konyháján. A vendég pedig nem más, mint Molnár Gábor, aki a pécsi Enoteca Corso étterem konyhafőnöke, az egyik legtehetségesebb hazai szakácsegyéniség, a 2009-es Czifray szakács verseny győztese, a Hagyomány és evolúció verseny harmadik helyezettje, aki rövid idő alatt - valamennyi szakmai értékelés alapján - Magyarország 10 legjobb étterme közé kormányozta a pécsi Enoteca Corsot. A degusztációs vacsora alkalmával legújabb versenykreációit varázsolja majd a tányérokra, melyekhez a Gere Pincészet limitált szériás borkülönlegességei szolgálják a méltó kíséretet.

Időben szólunk, hiszen a rendezvény időpontja: 2009. augusztus 15.,szombat 18 órától
Helyszín: CROCUS Gere Bor Hotel, Mandula Étterem, Villány

Részvételi díj:
SOLUS Vertikális kóstoló (2000, 2002, 2003, 2004, 2006, 2007)
12.900 Ft/fő
Degusztációs borvacsora (borokkal kísérve):
11.900 Ft/fő
A kettő együtt kedvezményesen:
19.900 Ft/fő

Asztalfoglalás:
e-mail: borklub@gere.hu
Telefon: 06 72 492 195
A korlátozott számú férőhelyeket jelentkezési sorrendben töltik.

banner