A Pécsi Flamenco Egyesület által szervezett Flamenco Pécs fedőnevű, közel egy hónapos rendezvénysorozat (www.flamencopecs.hu) részeként a Pezsgőház étteremben Andalúz vacsoraest lesz július 8-án, azaz csütörtökön este 19.00 órától. A spanyol gasztronómia, életérzés és tánc kedvelőit várják ezen az estén, hiszen ahogy egy andalúz séf tanácsolja: "miközben főzünk, hagyatkozzunk az érzelmeinkre és tegyünk az ételekbe egy cseppnyi bolondságot is".
Az andalúz vacsoraest menüje:
Fogadóitalként: száraz sherry
Előételként tapasok: serrano sonka sárgadinnyével, olívás-paradicsomos pirítós, grillezett garnéla, paprikás-olívás sütemény
Leves: Gazpacho
Főétel: Paella
Desszert: Tocino de cielo - a mennyei szalonna édes sherryvel
A vacsora ára: 5500 forint/fő.
A mediterrán ételek és italok, valamint a tradicionális flamenco zene és tánc garantálja az andalúz Tablaokat idéző hangulatot.
Érdeklődés és asztalfoglalás: 72/522-598 telefonon.