Kérem Várjon!
Cikkek
Kilencből öt
Hungarian Web Wine Writing 2019
PB
2019 July 30.
Másodszor hirdették meg a Hungarian Wines weboldal szerkesztői, tulajdonosai a Hungarian Web Wine Writing pályázatot, ahol internetes felületeken idén megjelent, borral kapcsolatos írások vehettek részt. A versenyen három kategóriában választotta ki a zsűri a 3-3 legjobb írást. A kilenc kiválasztott közül 5 cikk a Pécsi Borozón jelent meg, most már a közönségszavazás dönt, ki utazik Barcelonába!

Tavaly ezen a versenyen Szabó Zoli barátunk pécsiborozós cikkével nyerte meg kategóriáját, sajnos, az összesített győzelem nem jött össze.

Idén 2 nyelven, 3-3 kategóriában összesen 57 online elérhető cikk érkezett a második magyar borszakírói versenyre. Az egyes kategóriák zsűritagjai befejezték az írások értékelését, és a pontozás alapján kialakult a döntősök mezőnye. Az egyes kategóriák győztesei 4 napos bortúrán vesznek részt, többek közt az egri Tóth Ferenc, a hajós–bajai Koch és a balatoni Kristinus birtokokat keresik fel, illetve további ajándékokat vehetnek át az augusztus 16-i díjátadón, a móri Csetvei Kertben. 

Ugyanitt adják majd át a különdíjakat: a Sánta Zoltán Emlékdíjat, a Magyar Turisztikai Ügynökség, illetve az Akó különdíját. A legtöbb szavazatot szerzett magyar versenyző egy 4 napos spanyolországi bortúrát is nyer teljes ellátással, sok-sok kóstolóval.

Most olvasóinkon a sor: támogassátok a jelöltjeinket - persze olvassátok el az összes nevezett és döntőbe került cikket -, de szavazzatok pécsiborozós szerzőre!

Szavazás!

Az első kategória "Márkaépítés borban", ahol Balogh Csilla és Balázsné Magyar Dorottya is a mi csapatunkból érkezett a döntőbe.

Rájuk itt szavazhattok.

A második kategória "Ritka fajták térhódítása", ahol Ercsey Dániel és Győrffy Zoltán képviseli a döntőben a Pécsi Borozót.

Rájuk itt szavazhattok.

A harmadik kategória "Borturizmus másként", ahol Ercsey Dániel írása jött a weboldalunkról, de itt jelölt Tüske Gyöngyi is, aki a privát blogjával indult, viszont a pécsiborozós csapatnak is tagja.

Rájuk itt szavazhattok.

Olvassatok, voksoljatok augusztus 10-ig, hogy élőben tudósíthassunk nektek a katalán Cava-fesztiválról!

Legolvasottabb
Legfrissebb