Holnap délig még lehet jelentkezni az Aranytányér Vacsoraestre. Az MNGSZ Pécs 2011-es szakácsversenyét a Corso Hotel Pécs**** éttermében, a Bistro 48-ban rendezik meg. A különleges vacsoraesten 9 szakács méri össze tudását, melynek köszönhetően 9 különböző degusztációs ételsorból választhatnak a vendégek.
„A” Menü
Kafferlime-mal marinált Szent Jakab kagyló, tigris garnéla cappuccinoval 
Lisicza Cserszegi Fűszeres 
Rosé kacsamell, gránátalmás libamáj salsával, édesburgonyás csicsóka boulanger 
Szabó Zoltán Kadarka 
Eper tortácska étcsokoládé mousse-szal 
Hetényi János Áldás
„B” Menü
Gyömbéres ponty friss salátával és újburgonyás dresszinggel 
Hetényi Pinot Grigio 
Konfitált borjúpofa, borjúszűz roséra sütve, rántott borjúbríz spárgapürével és ropogós zöldspárgával
Lisicza Sauvignon Blanc 
Kecskesajt mousse cseresznyelekvárral és törökmézzel 
Hárs Cirfandli 
„C” Menü
Malac carpaccio fiatal salátákkal, kacsamáj tortácska csírákkal 
Radó Pécsi Chardonnay 
Konfitált báránylapocka, töltött vadnyúlfilé, vöröskáposzta és karfiolos zellerpüré, polentakocka, kakukkfüves jus 
Ebner Pinot Noir 
Szilvás morzsatorta, mézes mandulafagylalttal 
Hárs Cirfandli 
„D” Menü
Lazacfagylalt citromos levegővel és balzsamecet kaviáros mikró salátával 
Radó Zöldveltelini 
Füstölt, roséra készült kacsamell, narancsos céklás párolt káposztával és vörösboros csokoládémártással 
Hetényi Szekszárdi Merlot 
Madártej mogyorós tuiles-el és eper spagettivel 
Matias Pécsi Zenit 
„E” Menü
Lazac tatárral töltött édeskömény friss kevert salátával, francia mustáros dresszinggel 
Matias Irsai Olivér 
Roséra sült kacsamell gyömbéres eper-sabayonnal, zelleres burgonyapürével 
Schunk Zengő Gyöngye 
Szezámmagos mézes korong Bailey's krémmel, friss málnával 
Ebner Cirfandli 
„F” Menü
Marinírozott fogas filé konfitált sütőtök, édeskömény, laskagomba gorgonzolával gratinírozva és szarvasgomba olajjal locsolva 
Hetényi Rosé 
Grillezett Borjú French, édesburgonya chatnival töltött Yorkshire pudinggal, blansírozott zöldekkel, fűszeres demi glace mártással 
Lisicza Ében 
Banánpüré mézes ostyával, vanília parféval, fahéjhabbal, rebarbara zselével 
Ebner Cirfandli 
„G” Menü
Libamáj terrine kamillavirág emulzióval és fügével 
Matias Pécsi Zenit 
Wellington variáció bárányra, mentás zöldalma fagylalttal 
Ebner Pinot Noir 
Tárkonyos eperálom, fehércsokoládé mousse-szal 
Hárs Cirfandli 
„H” Menü 
Cirfandliban pácolt fogas fekete szezám kéregben, zöldségszalmával
Lisicza Pécsi Cirfandli 
Mangalica szűz derék kelkáposztába és baconba tekerve, gombás kosárkával, diós fetával töltött cukkinival, bébi karottával 
Matias Chardonnay Barrique 
Fahéjas pudding tortlett, karamellizált gyümölcsökkel 
Hetényi János Áldás
„I” Menü 
Vadlazac a tenger gyengéd érintésével 
Radó Pécsi Zöldveltelini 
Töltött sertés szűz, kakukkfüves erdei gombákkal bélelt hagymával, cukkinis falatokkal, zöldfűszeres rokfortsajt mártással 
Schunk Cabernet Sauvignon 
Vörösborban párolt körte, aszalt gyümölcsökkel és forró tészta garnírunggal 
Hetényi János Áldás
Helyszín: 7626 Pécs, Koller u.8. 
Időpont: 2011.05.06. 19:00 
Ár:  A 3 fogásos vacsora ára 5.000 Ft/fő a választott menütől függetlenül. 
Italok: A borkóstoló opcionális, 1.000 Ft / fő áron vehető igénybe. 
Jelentkezés és fizetés módja: Jelentkezni személyesen 2011. 05.05-én 12 óráig a Bistro 48-ban lehet. A vacsora díját kérik készpénzzel a jelentkezéskor kiegyenlíteni. A vacsorán a kapott voucherrel lehet részt venni, amely igazolja, hogy a jelentkező kifizette a részvételi díjat, valamint tartalmazza a választott menüsort, borokat.