Kérem Várjon!
Cikkek
Janus és a Bistro 48
Hat bor, hat fogás
bori
2011 October 15.

Borvacsorát tartanak a Janus Borház boraival a Bistro 48-ban október 27-én, csütörtökön 19 órától. A pincészet hat borára hat fogással készülnek az étteremben. "A Janus Borház két pécsi jóbarát, Szél Géza és Pécsi-Szabó Miklós gyerekkori álma volt. Ez az álom 2004-ben valósult meg, mikor ötven év után 12 hektárt telepítettek be szőlővel a Tenkes-hegy délnyugati platóján. Ma e borászat a két család közös vállalkozása." A borokat Pécsi Szabó Dénes és Szél Géza főborász, az ételeket Heimüller Péter, a Bistro 48 kreatív szakácsa mutatja be. Menüsor a tovább után.

Menü

Amuse bouche

  • Citromfüves harcsa póréhagyma ágyon
    Tenkes-hegyi Mézvirág 2008

Leves

  • Gyöngytyúk esszencia rókagombás fásgaluskával
    Villányi Pinot Noir Rosé 2010

Meleg előétel

  • Borjúbríz és borjúvese mascarponés rizottóval
    Villányi Portugieser 2009

Főétel

  • Kacsamell káposztás raviolival
    Villányi Pinot Noir 2008

Főétel

  • Roston sült hátszín, édesburgonya és burgonya boulangerrel, Cayenne borsos szilva chutney-val
    Villányi Bordó Cuvée 2007

Desszert

  • Pralinékrémmel töltött csokoládétallér erdei gyümölcs zselével
    Villányi Cabernet Franc 2008

A menü ára: 7500 Ft/fő
Érdeklődni: 06 72/421 900
Jelentkezni: reservation@corsohotel.hu