Borvacsorát tartanak a Janus Borház boraival a Bistro 48-ban október 27-én, csütörtökön 19 órától. A pincészet hat borára hat fogással készülnek az étteremben. "A Janus Borház két pécsi jóbarát, Szél Géza és Pécsi-Szabó Miklós gyerekkori álma volt. Ez az álom 2004-ben valósult meg, mikor ötven év után 12 hektárt telepítettek be szőlővel a Tenkes-hegy délnyugati platóján. Ma e borászat a két család közös vállalkozása." A borokat Pécsi Szabó Dénes és Szél Géza főborász, az ételeket Heimüller Péter, a Bistro 48 kreatív szakácsa mutatja be. Menüsor a tovább után.
Amuse bouche
Leves
Meleg előétel
Főétel
Főétel
Desszert
A menü ára: 7500 Ft/fő
Érdeklődni: 06 72/421 900
Jelentkezni: reservation@corsohotel.hu