Aranytányér Vacsorest néven indul a Gasztroegyetem tavaszi szemesztere február 26-án, 18:30-kor a Kalamáris Vendéglőben (7621 Pécs, Rákóczi út 30.). Az est házigazdái Rippl Béla, Skrut György, Antal Tamás, Golyák Csaba, Neller Henrich és Berta Zoltánné. Asztalfoglalás Somfai Gergőnél a +36-20/928-9102 telefonszámon (e-mail:gergely.somfai@slsoftware.eu) vagy a Kalamáris vendéglő telefonszámán: 72/312-573.
Fogasfilé, házilag pácolt lazaccal, rák vinaigrettel,
citrus dresszinges zöldsalátával.
2009-Borzongás - Ebner pincészet
Paradicsomos marha creme souce, füstölt makrélahabbal,
galambhúsos derelyével, szarvasgombásolaj cseppekkel.
2009 - Pécsi Chardonnay Végváridülő - Ebner pincészet
Mangalicaszűzpecsenye fenyőmagvas erdei gombákkal töltve,
rozéra sült mulard kacsamellel, libamájszalpikonnal,
póréhagymás rakott burgonyával, zöldség julienne-vel.
2007-Pécsi Cabernet Franc - Ebner pincészet
Mascarponés truffel, eperkrémes piskótával,
mentás cirfandlis sziruppal.
2007 – Pécsi Cirfandli - Ebner pincészet