Kérem Várjon!
Cikkek
A provanszál nyúl
Francia étkek a Pezsgőházban
bori
2010 March 21.

A pécsi Frankofón hét keretében az Alliance Francaise de Pécs és a Pezsgőház étterem hangulatos vacsoraesttel várja a francia konyhaművészet rajongóit március 23-án (azaz kedden) 19.00 órai kezdettel. Ezen az estén kétféle menüt kínálnak, amely ételeket egyébként külön-külön is megkóstolhatnak a hét többi napján a Pezsgőház étlapjáról kiválasztva egészen péntek estig. 

Menü:

Előétel: Kecskesajtos-sonkás endívia-retek saláta
Leves: Vízitorma krémleves pirítóssal

Választható főételek:
Marha hátszín roquefort szószban, zöldbabbal és sült burgonyával
vagy
Nyúl Provance-i módra

Desszert: Karamellizált körte citromkrémmel

 

A menü ára: 3500 forint. 

Asztalfoglalás: 72/522-598.

banner