Kérem Várjon!
Cikkek
A Mandulába hívnak degusztálni
RMP
2009 March 26.

A hétvégére Villányba hívja vendégeit a Gere Hotelben működő Mandula Étterem. Március 28-án Degusztáció malac témára, hozzá pedig Gere Attila borajánlata lesz terítéken, a nagyközönség számára nem rég megnyitott étteremben.

"Márciusban debütáló új étlapunk próbafőzései igazán izgalmasan zajlottak számunkra" - avat be a malac-témájú est  apropójába Pauli Zoltán szállodaigazgató invitálásában. 
 
A hagyományos magyar alapanyag persze nem kevés kreatív transzformáción esett át, és olyan meglepő formákban jelentkezik a  menüsorban, mint a pofahúsból készült Jópofapörkölt, vagy az ázsiai asszociációkra is okot adó Töltött káposzta Sushi. A 
menü mellé kínált borajánlatban ráadásul új évjáratok debütálnak.
 
Az este kínálata:
 
Hideg-, meleg malac ízelítők
Borajánlat: Olaszrizling 2008
 
Böllérleves malac oldalassal
Rosé Cuvée 2008
 
Folyamirák saláta véreshurka risottoval
Portugieser 2008
 
Töltött káposzta Sushi
Athus Cuvée 2007
 
Unicumos narancs sorbet
 
Tejes malackaraj és szaftos hasaalja sufnúdlival, lilakáposzta habbal
Cabernet Sauvignon barrique 2007
 
Mandula desszert paletta
Solus 2006
 
Az első alkalom időpontja március 28. szombat, 19 óra, helyszíne a Mandula Étterem, Villány.
 
Asztalfoglalást korlátozott számban, regisztrációs sorrendben vesznek fel az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06 72 492 195
e-mail: mandula@gere.hu

 

Címkék
banner