A medvehagyma körül forog majd április első hétvégéje Villányban a Sauska Borászatban. Szüret a szőlőhegyen, medvehagymás ételek, és villányi borok várják a vendégeket.
18 óra: Pincelátogatás
19 óra: Vacsora a Borászat kóstolótermében: saját készítésű krémek, érlelt sonkák és kolbászok könnyed fehér- és vörösborokkal. Kóstoló orfűi kézműves kecskesajtokból, kecske- és mangalicakolbászok kíséretében a termelő jelenlétében és kalauzolásával
Borsor: Sauska Rosé, Cuvée 113, Cuvée 13, Cabernet Sauvignon
A vacsorát követően kóstoló a Brill Pálinkaház párlataiból és pálinkáiból, többek között medvehagymapárlatból.
Ár: 8500 Ft/fő
9 óra: Séta a Csillagvölgyön át az Ördögárokba. Medvehagymaszedés az Ördögárokban, majd piknik szódás fröccsel kísérve
Reggeli: saláta a frissen szedett medvehagymából, friss kenyér, kolbász saját disznóvágásból, szalonna, főtt tojás, körözött, medvehagymás pogácsa
Rossz idő esetén piknik helyett reggeli a kóstolóteremben előre leszedett medvehagymával.
Ár: 5500 Ft/fő
18 óra: Vacsora a kóstolóteremben, a frissen szedett medvehagymára komponált ötfogásos menü
Ár: 12000 Ft/fő
A medvehagyma-hétvége fogásait Csonka Gergő, a villányi Sauska Borászat séfje készíti.
Jelentkezés 20/411-9799 számon, vagy e-mail-en csonka.gergo(kukac)sauska.hu
Budapestieknek itt érdemes jelentkezni.