Kérem Várjon!
Cikkek
A karácsony körülvesz
Videós borajánló
Ercsey Dániel
2020 December 24.

Így fordítható le a Love Actually című filmből az átdolgozott sláger, a Love is all around Billy Mack féle verziójának a címe. Christmas is all around. Ha tovább olvastok, az is kiderül, hogy milyen bort ajánlunk hozzá…

A nyitókép forrása a port.hu

A karácsony a TV-ben évtizedek óta a Reszkessetek betörők jegyében telik, de van egy film, ami lassan kezdi átvenni Macaulay Culkin helyét, ez pedig a 2003-ban bemutatott Igazából szerelem (legközelebb 26-án este láthatjuk). Minekutána a Lecsengés stábja és a Pécsi Borozó szerkesztősége egyaránt rajong a karácsonyért (egyeseknek abban a szerencsében van részük, hogy rövid időn belül kettőt is tartanak), úgy döntöttünk, hogy idén nem a bejglihez, hanem a filmhez, a film szereplőihez és persze a karácsonyi élethelyzetekhez ajánlunk három bort. (Aki részletesebben is kíváncsi a borokra vagy a termelőkre, netán a borvidékekre, az olvashat róluk itt, itt és itt.)

Fotó: Ercsey Dániel

Nagyon szubjektív, nagyon szerethető, nagyon nem általános. Ezzel kívánunk minden kedves olvasónknak, hívőnek és hitetlennek, római katolikusnak és ortodoxnak, evangélikusnak, görögkatolikusnak és reformátusnak, unitáriusnak és ariánusnak, szírnek és koptnak, örménynek és grúznak áldott karácsonyt és jobbnál jobb borokat!

Legfrissebb