A Corso étteremről szóló részletes beszámolóinkat mindig nagy érdeklődés (és kommentelés) fogadja, nem hiába.
Túlzás nélkül jósolhatjuk, hogy a következő borvacsora is különleges élményt ígér résztvevőinek, hiszen a vendég ezúttal Debreczeni Mónika (képünkön) birtokigazgató és a Vylyan Pincészet lesz.
Aznap estére a menüajánlat a következő:
- Levélsaláták házi malac-panchettával és édesköményhabbal
- Jakabkagyló és pármai sonka vaníliás-citrusos carnaroli rizottóval
- Sült kacsamáj sáfrányos brióson, bio cékla mártással
- Galambmell shitake gombával és gyöngybabpürével
- Narancs-lime szorbet
- Érlelt angus marha rostélyos mangó chutney-val és brick tésztában sült gyömbéres brízzel
- Csokoládé ganache házi aszalt szilva fagyalttal, feketeborsos tuille-lel
A Vylyan kínálatából a következő borok szerepelnek majd:
- Rozé 2008
- Chardonnay 2008
- Portugieser 2008
- Pinot Noir 2006
- Syrah 2006 (imádtuk)
- Merlot 2006
(ígérnek továbbá némi meglepetést is, a régi évjáratokból).
Az alkalomra még lehet asztalt foglalni: e-mailben, illetve a 72-525-198 vagy a 0630 6301206-os telefonszámokon.