Kérem Várjon!
Hírek
Újpesti Borvíkend
Bori
2024 September 13.

Hetedik alkalommal rendezik meg az Újpesti Borvíkendet. A programopk ma kezdődtek volna de a várható időjárás miatt az egész eseményt a jövő hétre halasztották.

A háromnapos eseményen mindig más kerül a középpontba. A pénteki és szombati nap a zenéről és a buliról szól, a vasárnap pedig most is a családokról. Az Újpesti Borvíkenden kiváló magyar zenék, és élő jazz is szórakoztatja a közönséget, hogy mindenki megtalálja a maga stílusát. Az esték értékes tombolasorsolással zárulnak, vasárnap pedig az is kiderül, hogy melyik tétel lesz a következő évi Újpest Város Bora.

BORÁSZATOK:

Anonym Pince, Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Balla Géza Pincészet, Bárdos Pincészet, Békássy Borászat, Fekete Borpince, Gallay Kézműves Pince, Havas és Tímár Pincészet, Heumann Pince, Holdvölgy, Kovács Nimród Winery, Málik Pince, Maul Zsolt Pincészete, Naár Családi Pince és Szőlőbirtok, Pannonhalmi Főapátság, Pata Wine Makers, Pálffy Szőlőbirtok és Pince, Pátzay Borbirtok, Rábai Katalin Borászat, Recas Pincészet, Ruppert Borház, Sauska, Streit-Zagonyi Borászat, Szekretár Borbirtok, T3 Borászat, Takler Borbirtok, Torma Pince, Vabrik Pincészet, Zelna Borászat

További italkiállítók:

Brill Pálinkaház, 1 Csepp Pálinka, Bubbly Shop, Gin&Tonic bár

Street food kiállítók:

Kékesi Sajtműhely, Nemo Fish & Chips, Popeye Buborék Gofri, Szittya Pita, The Burger Project, Zalai Dödölle

A rendezvényen való részvétel ingyenes.