Nemcsak írunk róluk, de meg is kóstoltatjuk őket. A Tesztgyőztesek vacsoraestje után még egy borvacsorára csábítjuk olvasóinkat. Balassa István és Szilágyi László, a Pécsi Borozó 2010. tavaszi számában is szereplő fiatal tokaji borászok mutatják be boraikat április 13-án 19 órától, melyek mellé az Pezsgőház Étterem ajánl ételeket.
Száraz borok:
A száraz tokaji borokat követően:
Pirított csirkecomb hárslevelűs-tejszínes csiprekeraguban párolva, vadrizzsel
Édes borok:
Az édes tokaji borokat követően:
Citrustortácska glasszírozott gyümölcsökkel
Ára: 4900 Ft/fő
Pécsi Borozó Klubkártyával: 4500 Ft/fő
Időpont: 2010. április 13., kedd 19 óra.
Helyszín: Pezsgőház Étterem (Pécs, Szent István tér 12.)
Asztalfoglalás: 72/522-598
A rendezvény plakátja letölthető innen.
Friss infók, aktualitások, más rendezvényeink: a Pécsi Borozó Facebook-oldalán.