Kérem Várjon!
Cikkek
Tokaji kézműves borok kóstolója
Balassa Pince & Gizella Pince
bori
2010 April 09.

Nemcsak írunk róluk, de meg is kóstoltatjuk őket. A Tesztgyőztesek vacsoraestje után még egy borvacsorára csábítjuk olvasóinkat. Balassa István és Szilágyi László, a Pécsi Borozó 2010. tavaszi számában is szereplő fiatal tokaji borászok mutatják be boraikat április 13-án 19 órától, melyek mellé az Pezsgőház Étterem ajánl ételeket.

Borsor és menü

Száraz borok:

  • Gizella Pince Furmint Battonage 2008
  • Balassa Pince Mézes-mály Furmint 2008
  • Gizella Pince Barát hárslevelű 4B 2008
  • Balassa Pince Betsek hárslevelű 2008

A száraz tokaji borokat követően:
Pirított csirkecomb hárslevelűs-tejszínes csiprekeraguban párolva, vadrizzsel
 
Édes borok:

  • Gizella Pince Látomás Cuvée 2007
  • Balassa Pince Zéta Mézes-mály 2007
  • Gizella Pince Hárs L 2007
  • Balassa Pince Tokaji Aszú 6 puttonyos 2005

Az édes tokaji borokat követően:
Citrustortácska glasszírozott gyümölcsökkel

Ára: 4900 Ft/fő
Pécsi Borozó Klubkártyával: 4500 Ft/fő
Időpont: 2010. április 13., kedd 19 óra.
Helyszín: Pezsgőház Étterem (Pécs, Szent István tér 12.)
Asztalfoglalás: 72/522-598

A rendezvény plakátja letölthető innen.

Friss infók, aktualitások, más rendezvényeink: a Pécsi Borozó Facebook-oldalán.