Kérem Várjon!
Cikkek
Takler Ferenc ad borvacsorát
Programot ajánlunk: Enoteca Corso
Radics Péter
2009 April 23.

A hónap egyik legjobbnak ígérkező gasztronómia eseményét ajánljuk ebben a kis kedvcsinálóban. Az Enoteca Corso „Borvacsorák 2009” estjeinek következő állomásán, április 30-án, csütörtökön a szekszárdi Takler Ferenc boraihoz  kínál ételsort az étterem.

 A borvacsorán kínált menüsor:

  • Rozé cuvée 2008 (fogadóital)
  • Kadarka 2007
    Pisztránghab báránynyelv-salátával
  • Kékfrankos reserve 2006
    Kacsamáj-krémleves zúzával
     

  • Bartina cuvée 2006
    „Savanyú káposzta kolosvári módon”
    (Az eredeti Czifray-recept interpretációja, a 2009-es Czifray verseny díjnyertes étele)
  • Cabernet franc reserve 2006
    Borjúpörkölt velőpudinggal, turbolya-mártással
  • Syrah reserve 2007
    Étcsokoládés mille feuilles sóska fagylalttal
  • Primarius hordóminta - Sajtokkal

 

Az alkalomra még lehet asztalt foglalni: e-mailben, illetve a 72-525-198 vagy a 0630 6301206-os telefonszámokon.

További információ: www.JTrestaurants.hu