A hónap egyik legjobbnak ígérkező gasztronómia eseményét ajánljuk ebben a kis kedvcsinálóban. Az Enoteca Corso „Borvacsorák 2009” estjeinek következő állomásán, április 30-án, csütörtökön a szekszárdi Takler Ferenc boraihoz kínál ételsort az étterem.
A borvacsorán kínált menüsor:
- Rozé cuvée 2008 (fogadóital)
- Kadarka 2007
Pisztránghab báránynyelv-salátával
- Kékfrankos reserve 2006
Kacsamáj-krémleves zúzával
- Bartina cuvée 2006
„Savanyú káposzta kolosvári módon”
(Az eredeti Czifray-recept interpretációja, a 2009-es Czifray verseny díjnyertes étele)
- Cabernet franc reserve 2006
Borjúpörkölt velőpudinggal, turbolya-mártással
- Syrah reserve 2007
Étcsokoládés mille feuilles sóska fagylalttal
- Primarius hordóminta - Sajtokkal
Az alkalomra még lehet asztalt foglalni: e-mailben, illetve a 72-525-198 vagy a 0630 6301206-os telefonszámokon.
További információ: www.JTrestaurants.hu