Kérem Várjon!
Cikkek
Szürkebarát-király a Borvacsorán
RMP
2009 March 19.

A kis fajták nagy újraélesztője, a zalai borok országos arca, Bussay László lesz a pécsi Enoteca Corso borvacsorájának vendége március 27-én, pénteken.

A Bussay-borok már többünket, többször lenyűgözték, így jó szívvel ajánljuk.

 

Munka van. – közölte Bussay László a pincelátogatáson nála járó kollégánkkal, majd rögtön a közepébe vágott.
 
 „Semmi távolságtartás, ismerkedési szakasz, tíz perc elteltével már régi ismerősökként beszélgetünk” – jegyezte fel akkor Kenszei, és mi máris azt kezdtük el szervezni, mikor tudnánk útba ejteni a csörnyeföldi Bussay pincét.
 
A Király utcai Enoteca Corso étterem megelőzött minket, és egy „csöppnyi Csörnyeföldet” varázsol Pécsre március 27. napján, péntek este 8 órakor.
 
 
A Borvacsorák 2009 sorozat következő állomásán Bussay László és borai jönnek el a Dél-Dunántúl központjába.
 
A menü a következő:
 
Esküvé 2007
 
Tramini 2007
Leveles tésztában sült kacsamáj tramini zselével
 
Szürkebarát 2007
Jakabkagyló karfiolkrémmel és fehércsokoládéval
 
Rajnai rizling 2007
Bárány káposztán, kakasherével és csalán-veloutével
 
Olaszrizling 2007
Zöldalmavariációk (pre-desszert)
 
Furmint (Kerkaborum rsv) 2007 
Kókuszus brulée és pannacotta
 

 

  • Az alkalomra asztalfoglalás:

 

Telefonon: 72/525-198, vagy 30/630-1206
Cím: 7621, Pécs, Király u. 14.