A kis fajták nagy újraélesztője, a zalai borok országos arca, Bussay László lesz a pécsi Enoteca Corso borvacsorájának vendége március 27-én, pénteken.
A Bussay-borok már többünket, többször lenyűgözték, így jó szívvel ajánljuk.
„Semmi távolságtartás, ismerkedési szakasz, tíz perc elteltével már régi ismerősökként beszélgetünk” – jegyezte fel
akkor Kenszei, és mi máris azt kezdtük el szervezni, mikor tudnánk útba ejteni a csörnyeföldi Bussay pincét.
A Király utcai Enoteca Corso étterem megelőzött minket, és egy „csöppnyi Csörnyeföldet” varázsol Pécsre március 27. napján, péntek este 8 órakor.
A Borvacsorák 2009 sorozat következő állomásán Bussay László és borai jönnek el a Dél-Dunántúl központjába.
A menü a következő:
Esküvé 2007
Tramini 2007
Leveles tésztában sült kacsamáj tramini zselével
Szürkebarát 2007
Jakabkagyló karfiolkrémmel és fehércsokoládéval
Rajnai rizling 2007
Bárány káposztán, kakasherével és csalán-veloutével
Olaszrizling 2007
Zöldalmavariációk (pre-desszert)
Furmint (Kerkaborum rsv) 2007
Kókuszus brulée és pannacotta
- Az alkalomra asztalfoglalás:
Telefonon: 72/525-198, vagy 30/630-1206
Cím: 7621, Pécs, Király u. 14.