A Pécsi Borozó őszi számában az elmúlt negyedév legfontosabb eseményeinek áttekintése után a Mustra foglalja el a legtöbb helyet. Ezúttal félszáz bort kóstoltunk meg szakértőinkkel közösen és bizony ismét találtunk bőven ajánlásra érett tételeket, immáron vörösborok javarészt, ahogy hűvösebbre fordul az idő, a vörös kerül előtérbe.
Interjúztunk is, Romsics László, Kiss Eliza, Németh Janó, Pinkert Krisztina, Neuperger Balázs került interjúalanyaink sorába, de utánajártunk a Baranyában készülő hordóknak, rákóstoltunk a gyümölcsborokra, a vörös és fehérben az olaszrizling és a cabernet franc kapott reflektorfényt.
A Pécsi Borozó nem csak borban van otthon, tucatnyi remek receptet osztunk meg olvasóinkkal, elsősorban a vadhús áll érdeklődésünk középpontjában, de írunk a lecsóról, a nyers és élő ételekről, a padlizsánról, teszteltünk vajakat, állandó rovatainkban érkezik a kakaóvaj, szót ejtünk a teázás kellékeiről, bemutatjuk a Karl mikrosörfőzdét, rákóstoltunk a pécsi Celláriumra, a bajai Borbistróra és a harkányi Maulra.
A többi maradjon meglepetés, a Pécsi Borozó kapható augusztus 31-től Pécsett a Bortársaság Pécs, Kalamáris Borbisztró & Vinotéka, Borháló Pécs, Winespiration, Szekszardi Bor, Irány Pécs !, Zierfandler és a Pécsi Kávé terjesztési pontokon, szeptember másodikán a IV. METRO Borfesztiválon Pécsett, de szeptember 3-tól már az ország valamennyi Relay és Inmedio kioszkjában, valamint a Shell benzinkutakon is érdemes keresni!