Kérem Várjon!
Hírek
CsillagOM Bortúra ’23 – Csak Hölgyeknek
bori
2023 May 06.

Eltelt egy év, amikoris 2022 májusában megrendezték az első női bortúrát, a CsillaGOM Bortúrát Nemesnádudvaron, a Hajós-Bajai Borvidék szívében. Már az első esemény hatalmas sikerrel zárult, amit közkívántra követett az adventi, téli rendezvény is, ami után szinte elkezdték ostromolni a szervezőket a kérdések, hogy mikor és milyen formában lesz az újabb nyári buli. Már nem kell sokáig várni, a harmadik túrára május 13-án, szombaton kerül sor.

De nem akármilyen buli veszi kezdetét, hanem az ötletgazda és főszervező, Megyeri Julianna azt álmodta meg, hogy mindegyik állomás, pincészet más-más nemzetközi női híresség jegyeit ötli fel magára. A kilenc állomás más-más csillaggal várja a vendégeket, így „találkozhat” a résztvevő akár Audrey Hepburn-nel, vagy Kleopátrával, vagy akár Diana hercegnével is. A résztvevő nemesnádudvari borászok: Leirer Pincészet, Engelhardt Pincészet, Gruber Pincészet, Melcher Pincészet, Hollósy Pincészet, Bély Pincészet mellett bemutatkozik a hajósi Sziegl Pincészet a natúr és bio borok képviselője, akinek boraival Michelin-csillagos éttermekben is találkozhatunk, ha Japánban járunk, valamint a VIP-teraszon a Koch Borászat nyerspezsgőit és a Bajai Pálinka termékeit kóstolhatják a vendégek.

A szervezők a harapnivalókról sem feledkeztek meg, többek közt a Karámgourmet, Pizzagio és a BB Manufakt finomságaival lehet az éhséget csillapítani. A bátrabbak viszont megkóstolhatják a Kelchili saját termesztésű paprikáiból készült termékeit is. 

Az esti bulihoz a zenét MC Josti szolgáltatja a Máriavölgye-pincesoron felállított sátorban. 

A siker és a jó hangulat garantált! Ha még kell egy kis bátorítás, akkor ajánljuk az adventi kisfilmet megnézésre:

Az eseményről további információkat a Facebook-oldalon, és honlapon lehet találni.