Az alapfokú képzés egyik alapvető célja, hogy a gasztronómiában, borkereskedésekben dolgozóknak olyan alapvető borismereteket nyújtson, amellyel nem csak szakmai ismereteiket fejleszthetik, de közvetve a magyar borok és Magyarország jó hírét is erősíthetik. A borkedvelőknek pedig a hasznos ismeretek mellett egy jó hangulatú képzést kínálunk, ahol szinte játsznyi könnyedséggel sajátíthatják el a borok rendszerezését, a bor-étel párosítást vagy a fontosabb szőlőfajták ismertetőjegyeit.
A tanfolyam sikeres elvégzése után a CEWI az ismeretek megszerzését igazoló oklevelet állít ki, mely megkönnyítheti a borszakmában, borkereskedelemben és gasztronómiában való elhelyezkedést.
CEWI ALAPFOKÚ KURZUS: 45.000 Ft (áfa mentes)
Képzési időpontok »
2022. február 04-06. - CEWI ALAPFOK (3 nap)
2022. április 01-03. - CEWI ALAPFOK (3 nap)
A hazai szőlőfajtákra és borvidékekre koncentráló CEWI Alapfokú kurzus után, a CEWI Középfokú képzésünkön kitekintünk a világ bortérképére, és a főbb nemzetközi szőlőfajtákon keresztül próbáljuk meg megismertetni Európa és az Újvilág fontosabb bortermelő országait, a szőlőfajtákhoz köthető legfontosabb borvidékeket és jellegzetes borstílusaikat.
CEWI KÖZÉPFOKÚ KURZUS: 72.000 Ft (áfa mentes)
Képzési időpontok »
2022. április 23-24. / 30-01. - CEWI KÖZÉPFOK (2x2 nap)