„COOLIN”: Touristic Management of Kulin and Other Local Products in Baranya and Baranja
Időpont: 2013. május 24. (péntek) 19:00-tól
Helyszín: Pezsgőház Étterem (7621 Pécs, Szent István tér 12.)
Program:
A Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretén belül megvalósuló “Coolin” pályázat Gasztro Klubja 2013. május 24.-én 19:00-tól várja a gasztronómia és borkultúra iránt érdeklődőket a Pezsgőház Étteremben.
A 6 alkalmas rendezvénysorozat célja, olyan sikeresen működő, egyedi értéket képviselő termelők bemutatása, akik példaértékű munkát végeznek a helyi termékek népszerűsítésében. A harmadik foglalkozáson a horvátországi Belje Rt., azon belül is a pincészet valamint a húsüzem kerül bemutatásra. A foglalkozás alkalmával lehetőség nyílik az üzemben készült kulen illetve a határ túloldalán méltán népszerű Grasevina (Olaszrizling) megkóstolására is.
A foglalkozáson való részvétel ingyenes, kérjük részvételi szándékát május 23-ig válasz e-mailben jelezni szíveskedjék az info@pecsmecsekiborut.hu címen.
Szeretettel várják Önt is rendezvényükön!