Gere Attila Pincészete humán táplálék kiegészítő termelés fejlesztésére komplex technológia-fejlesztési beruházást hajtott végre Villányban.
A beruházás célja olyan különleges, organikus (bio) termesztésből származó, antioxidáns szőlőmag termékek előállítása, melyek - klinikai tesztek által igazoltan - nagymértékben hozzá járulnak az egészség megőrzéséhez, az esetleges betegségek hatékony kezeléséhez.
Gere Attila és a Pécsi Tudományegyetem a fejlesztés eredményeként előállításra kerülő termékhez kapcsolódva kutatási-fejlesztési együttműködést alakított ki, amelynek célja az antioxidáns hatású étrend-kiegészítő őrlemény kémiai analitikai vizsgálatainak kidolgozása, kémiai analitikai vizsgálata és pre-klinikai fázisvizsgálata.
A szőlőmag feldolgozás során kulcs fontosságú, nagy precizitást igénylő szárítási és mikro őrlési folyamatok során megszülető GERE szőlőmag olaj és szőlőmag őrlemény a legmagasabb minőségű, prémium magyar termékek közé tartozik.
(Forrás: villanyiborvidek.hu)