Kérem Várjon!
Cikkek
Korzózás Ráspival
Enoteca Corso borvacsorák
vété
2009 February 18.

A régión kívülről érkezik borász az Enoteca Corso étterembe február 27-én. A borvacsorán az extravagáns fertőrákosi borász, Horváth József „Ráspi” boraihoz ígérnek hasonlóan különleges ételeket a szervezők.

 

Az este menüajánlata a következő:

 

Kacsamájkolbász mustáros almapürével

hozzá Leányka 2008

 

Szürkeharcsa folyami rák veloutéval, gyömbéres árpagyöngy-rizottóval

hozzá Irsai Olivér 2008

 

Borjúpofa pirított angolnával, céklával

hozzá Kékfrankos 2006

 

Levendulás kecsketej-szorbet

 

Mangalicatarja hagymás sült vérrel és fügeecetes édesköménnyel

hozzá Máté Cuvée 2005; (+„premier előtt”: 2006)

 

Parmezánvariációk csokoládéval

hozzá Kékfrankos selection 2004

 

A menü ára borral: 11.900- Ft

Időpont: 2009. február 27., péntek, 20 óra

Az alkalomra asztalfoglalás:

E-mail: info@susogo.hu, www.jtrestaurants.hu

Telefonon: 72/525-198, vagy a 30/630-1206

Cím: 7621, Pécs, Király u. 14.  

banner