A régión kívülről érkezik borász az Enoteca Corso étterembe február 27-én. A borvacsorán az extravagáns fertőrákosi borász, Horváth József „Ráspi” boraihoz ígérnek hasonlóan különleges ételeket a szervezők.
Az este menüajánlata a következő:
Kacsamájkolbász mustáros almapürével
hozzá Leányka 2008
Szürkeharcsa folyami rák veloutéval, gyömbéres árpagyöngy-rizottóval
hozzá Irsai Olivér 2008
Borjúpofa pirított angolnával, céklával
hozzá Kékfrankos 2006
Levendulás kecsketej-szorbet
Mangalicatarja hagymás sült vérrel és fügeecetes édesköménnyel
hozzá Máté Cuvée 2005; (+„premier előtt”: 2006)
Parmezánvariációk csokoládéval
hozzá Kékfrankos selection 2004
A menü ára borral: 11.900- Ft
Időpont: 2009. február 27., péntek, 20 óra
Az alkalomra asztalfoglalás:
E-mail: info@susogo.hu, www.jtrestaurants.hu
Telefonon: 72/525-198, vagy a 30/630-1206
Cím: 7621, Pécs, Király u. 14.