Kérem Várjon!
Cikkek
Hó nincs, és mégis
Elhavazódás miatt adásszünet
zoranka
2009 November 24.

Nos, kedves olvasóink minden bizonnal hiányolják a frissítéseket, amelyek a múlt hét óta nem igazán akaróznak megtörténni. Nem véletlenül van ez így, hiszen éppen egy lapzárta kellős közepén vagyunk, a jövő hét elején jelenik meg a Pécsi Borozó idei utolsó száma. A téli számunkba tervezett anyagok, cikkek, receptek, fotók és miegyéb alig 52 oldalra történő betuszkolását mostanság fejezzük be, hiszen az ideális oldalszám ennek duplája volna, annyi minden történik a házunk táján. De hát a beérkező hirdetések száma és a papír ára nagy úr, szándékunknál is nagyobb. Majd legközelebb, tavasszal bepótoljuk, ami és aki most kimaradt - ha a Bormarketing Bizottság és a Pannon Borrégió borvidékei is úgy akarják. De vissza a heti menetrendre, az akadozó fogaskerekek lassú beindulása várható a hét második felére, viszont addigra már programot is tudunk ajánlani, egy kattintás után.

Kézműves csokoládé készítésébe nyújt betekintés és egyúttal kóstolási lehetőséget is Siklóson A Borozó. 2009. november 27-én, azaz pénteken 15:00-tól folyamatos bemutató és kóstoló belga csokoládéból, természetes alapanyagokból, tartósítószer nélkül, teljesen kézzel készített bon bonok és trüffelek részvételével. A részvételi díj igencsak jutányos: 500 Ft (ráadásul ebből a helyszínen 250 Ft levásárolható), és pluszban még 10 féle bon bon és trüffel kóstolását tartalmazza.

Aki teheti csatlakozzon hozzánk, mi is igyekszünk időben odaérni.