Kérem Várjon!
Cikkek
Bárány, liba, lencse és mousse
Programot ajánlunk
bori
2010 January 29.

A címben csak egynehány hozzávaló a jövő keddi francia vacsoraest alkotóelemei közül. Fabrice barátunk beindult és a múltkori pezsgőházas vacsora sikerén felbuzdulva február 2-án ismét egy (azaz valójában kettő) izgalmas menüvel várja a francia gasztronómiára éhes publikumot. Mi ott leszünk.

A decemberben nagy sikerrel lezajlott francia vacsora folytatódik a Pezsgőházban 2010. február 2-án, kedden 19.00 órai kezdettel. Ezúttal is Fabrice Gonet gondoskodik a minden részletében házi készítésű finom fogásokról, a klasszikus francia konyha remekeiből válogatva.

 

  • Fogadóételként hízott kacsamáj pirított brióssal

 

1. menü

  • Vajas tésztakosár gombával töltve, hollandi-szósszal
  • Báránycsülök Madeira-mártással, glasszírozott gyöngyhagymával, burgonyagratinnal és parajpürével
  • Cappuccino-krém

 

2. menü

  • Vajas tésztapapucs körtével és parajjal töltve, parmezánszósszal
  • Zsírjában sült libacomb francialencsével és salátával
  • Áfonya-mousse omlós keksszel

 

A menük ára 3900 Ft/fő.

Fenti menük korlátozott mennyiségben a helyszínen is választhatók vagy asztalfoglalás esetén előre rendelhetők. Érdeklődés és asztalfoglalás: 72/522-598, 522-599.

banner