"Márciusban debütáló új étlapunk próbafőzései igazán izgalmasan zajlottak számunkra" - avat be a malac-témájú est apropójába Pauli Zoltán szállodaigazgató invitálásában.
A hagyományos magyar alapanyag persze nem kevés kreatív transzformáción esett át, és olyan meglepő formákban jelentkezik a menüsorban, mint a pofahúsból készült Jópofapörkölt, vagy az ázsiai asszociációkra is okot adó Töltött káposzta Sushi. A
menü mellé kínált borajánlatban ráadásul új évjáratok debütálnak.
Az este kínálata:
Hideg-, meleg malac ízelítők
Borajánlat: Olaszrizling 2008
Böllérleves malac oldalassal
Rosé Cuvée 2008
Folyamirák saláta véreshurka risottoval
Portugieser 2008
Töltött káposzta Sushi
Athus Cuvée 2007
Unicumos narancs sorbet
Tejes malackaraj és szaftos hasaalja sufnúdlival, lilakáposzta habbal
Cabernet Sauvignon barrique 2007
Mandula desszert paletta
Solus 2006
Az első alkalom időpontja március 28. szombat, 19 óra, helyszíne a Mandula Étterem, Villány.
Asztalfoglalást korlátozott számban, regisztrációs sorrendben vesznek fel az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06 72 492 195
e-mail: mandula@gere.hu