Kérem Várjon!
Cikkek
Tengelicről közvetlen
Egy hónapig spárgaláz a Pezsgőházban
bori
2011 May 07.

A héten megkezdődött a spárgaszüret Tengelicen, így a Pezsgőház (ahogy tavaly) spárgás ételekkel várja vendégeit. A szezonétlap fogásai várhatóan egy hónapig lesznek elérhetőek, május 15-én (vasárnap) az étterem ezért, rendhagyó módon nyitva lesz.

Hiába jelentős a spárgatermelés Magyarországon, hiába lehetnénk spárganagyhatalom Európában, itthon kevesen ismerik/szeretik/vásárolják a spárgát, a termés nagy része exportra megy.

Kis ízelítő alant, a teljes spárgás étlap pedig itt olvasható.

  • Házilag pácolt lazacszeletek, marinált spárgával
  • Spárga főtt sonkával és gribiche mártással
  • Spárga krémleves házi készítésű szezámos rudacskákkal
  • Spárgás rizottó
  • Csirkemellfilé grillezve, tejszínes spárgaraguval és puliszkával
  • Mangalicakaraj-steak rozmaringos paprikakrusztával és spárgával
  • Bélszínsteak bern-i mártással, spárgával és rozmaringos burgonyávak

Asztalfoglalás:72/522-598