Kérem Várjon!
Hírek
Egri Bikavér Főzőműhely
Bori
2024 October 18.

Egy este, ahol egri borászok és séfek főznek együtt a közönségnek, miközben a borászok mesélnek a boraikról, és töltenek a poharakba. Mindez október 25-én Egerben, a Macok Stúdióban.

Az Egri Bikavér Ünnepi napok fókusza 2024-ben a borgasztronómia. A vendégek szeretnek ételt enni a borok mellé, a borászok szeretnek főzni, az Egri Bikavér finom és Egerben nemrég nyílt egy hely, ahol ezt a sok élvezetet össze lehet gyúrni egy nagy egésszé. Így született meg az Egri Bikavér Főzőműhely gondolata, avagy egy este, ahol egri borászok és séfek főznek együtt a közönségnek, miközben a borászok mesélnek a boraikról, melyeket természetesen ki is töltenek a poharakba.

PROGRAM

18:00 | Érkezés: Welcome Egri Csillag és tapas

Az est folyamán 3 főfogás készül, melyet a borászok együtt készítenek a séfekkel. A látványkonyhában zajló precíz lépéseket a vendégeket végignézhetik, kérdezhetnek, tanulhatnak. Minden felszolgált főfogás mellé újabb Egri Bikavérek érkeznek, melyhez a borász mesél. A zárófogás egy csodás desszert lesz.

Borászok, akik főznek és akiknek a borait is kóstolhatják:

Bukolyi Marcell | Bukolyi Marcell Wine Farm, ifj. Lőrincz György | St.Andrea Szőlőbirtok, Stumpf Péter | Stumpf Pincészet