A pécsi Enoteca Corso első borvacsoráját október 24-én, péntek este tartják a Király utcai étteremben. A remek ételeket ezúttal Andreas Ebner borsora kíséri.
Jövő péntekre ajánlunk programot.
A borvacsorán kínált ételek:
- Mandulás kacsamáj „magnum” – Királyrák szójazselében – Zeller espuma vargánya habbal
- Sous vide vadlazac házi véres hurkás gnocchival és cékla-veloutéval
- Szarvasgerinc levendulás báránynyelv-raguval, fehérbabpürével és polentával
- Kardamomos mascarpone mousse – Kávéparfé mézkaramellel – Házi mákfagylalt
A több borával a Pécsi Borozó tesztjein is kíválóan szereplő Ebner-borok közül az alábbiakat kínálják a vacsorához:
- Borzongás 2007 (bemutattuk)
- Chradonnay 2007
- Pinot Noir 2006
- 3-as hordó cuvée 2006
- Cirfandli késői szüret 2007 (teszteltük)
Az alkalomra még lehet asztalt foglalni: e-mailben, illetve a 72-525-198 vagy a 0630 6301206-os telefonszámokon.
További információ: www.JTrestaurants.hu