Kérem Várjon!
Hírek
A legjobbaktól tanulni? Mostantól lehetséges!
Bori
2024 August 28.
Bor és párlat menedzsment képzést indít Fiáth Attila Budapesten. A tematika alapján az egy éves kurzus nem más, mint az anno a Tokaj-Hegyalja Egyetemen megvalósult képzés, vagy annak a továbbfejlesztett változata.

A képzés 2024. októberétől 2025. májusáig tart majd, elméletileg már most is lehet jelentkezni, egészen szeptember 30-ig. A tanítás hibrid rendszerben valósul meg, a tervek szerint lesznek online tananyagok, de jelenléti órák is, amiket igyekeznek a csütörtök-szombat tengelyre felfűzni, a két félév alatt összesen négy alkalommal. 

A zanzásított program az első félévben stratégia és vállalkozói magatartás, pénzügyi tervezés a borvilágban és üzleti környezet a borvilágban, a második félévben pedig sales, marketing és disztribúció, borturizmus és luxusmárka marketing a borvilágban. 

Az oktatók között megtaláljuk Dr. Steve Charters MW-t, Dr. Lara Agnoli-t, Dr. Liz Thach MW-t, Jacques Thebault-t, Chris McIndoe-t, Sonia Ferchaud-t és persze Dr. Fiáth Attilát.

A jelenléti oktatás helyszíne a budapesti Verno House-ban lesz, a Szabadság téren, a belvárosban. A tandíj teljes ára 2.500.000Ft, de elérhetőek lesznek 25% és 50%-os ösztöndíjak is. Erről és a további részletekről Fiáth Attilánál lehet érdeklődni az attila.fiath@expertmc.hu címen.