A jelentkezők földrajzilag nincsenek korlátozva, ugyanakkor a képzés helye az elméleti napokon Miskolc (Avasi Présház), a gyakorlati napokon pedig a Bükki borvidék területe, így reményeink szerint hozzájárulhatunk a bükki borvidéki szőlész-borász utánpótlás eredményes kineveléséhez is. A képzés során egy évjáratot tervezünk végigvinni az ültetvényeken és a pincékben, metszéstől a palackozásig terjedően. A szemléletünk a gyakorlati lehetőségeinkhez illeszkedik: egyszerű, magas minőségre törekvő, tőkeigényes technológiáktól mentes megoldásokat fogunk bemutatni, ahogy mi magunk is dolgozunk a hétköznapokon. A képzés szakmai oldaláért négy szőlész-borász mérnöki végzettségű tagunk felel, akiket kellő tapasztalattal rendelkező szőlőtermesztő, mezőgazdasági gépkezelő kollégáink egészítenek ki. Célunk az oktatási időszak keretein túl is egy interaktív tartós kapcsolat kialakítása. A képzés közpénzt nem használ fel, támogatásban nem részesül.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Az oktatók minden bizonnyal azok közül kerülnek majd ki, akik ilyen borokat is készítenek:
A képzés tartama: 2021. március 13. – 2021. decemberéig (8 alkalom, 4 elméleti nap tematikus borkóstolóval, 4 gyakorlati nap, szombati napok) Az első márciusi elméleti nap a vírushelyzet miatt várhatóan online Zoom felületen zajlik majd.
A képzés díja: 45.000,-Ft + Áfa / fő
A képzés létszáma: A képzés létszáma korlátozott, minimum 6 fő jelentkezése esetén indul
Jelentkezési határidő: 2021. március 10.
A képzés tematikájából (a teljesség igénye nélkül):
Az info@terroirbukk.hu címen 2021. március 10-ig.