Február 6-án este 19 órakor megérkeznek hozzánk Harc pálinkafőző mesterei, hogy bemutassák mire is képesek, és megkínáljanak legfinomabb pálinkáikkal, mi pedig, mint házigazdák kötelességünknek érezzük, hogy felvegyük a kesztyűt és megmutassuk, mire vagyunk képesek, ha tapas-ra kerül a sor, ezért minden pálinkához egy apró fogást komponáltunk.
Szeretettel várunk mindenkit erre a különleges estére, amely reményeink szerint idei programsorozatunk méltó éllovasa lesz.
A pálinkasor:
- Irsai szőlő pálinka
- Chardonnay seprőpárlat
- Merlot barrique törkölypálinka
- Sárgabarack pálinka
- Lepotica szilva pálinka
- Fekete ribizli pálinka
- Málna pálinka
- Cékla párlat
- Kápia paprika párlat
- Birskörte pálinka
Az italkóstoló ára 2500 Ft
A tapasok:
- Füstölt pisztrángkrém marinált hagymával
- Endívia mangalica sonkával
- Füstölt padlizsán krém préselt malaccal
- Csirkemell filé joghurttal és zabbal
- Kacsa rilette savanyú szilvával
- Tőkehal filé fekete ribizli vinaigrettel
- Királyrák kápia paprika jusvel
- Málnás cékla saláta
- Hideg kapros túrógombóc sült paprika krémmel
- Borsos körtehab kacsamáj krémmel
A 10 tapas fogás ára: 5000 Ft
ASZTALFOGLALÁS: 0672/213-915 , +3620/360-7337 vagy személyesen a Jókai Bisztróban.