Kérem Várjon!
Hírek
Ismét Metro borfesztivál
bori
2017 August 30.

Szeptember elsején, pénteken 13 órától 19 óráig rendezi meg a pécsi Metro áruház szokásos évi borfesztiválját. A rendezvényen érvényes Metro-kártyával és kóstolópohár megvásárlásával lehet végigkóstolni a kiállítók borait. Idén mintegy 34 borászat lesz jelen a rendezvényen.

Pécs egyik legsokszínűbb kínálatát végigvonultató kóstolója lett a Metro Borfesztivál, amelynek évről-évre emelkedő létszámban alakulgat a törzsközönsége. Ebben pici részünk nekünk is van, hiszen az első évtől kezdve részt veszünk a programban. Idén is Győrffy Zoltán és Gűth Ervin, a Pécsi Borozó szerkesztői beszélgetnek majd a kiállító pincészetek képviselőivel, de lesz bortotó, lesznek gasztronómiai kiállítók, a jó hangulat garantált.

Akik az ötödik Metro borfeszten a pult másik oldalán várják az érdeklődőket, azaz idén megkóstolhatjuk az Angyal, Belward, Bock, Bodri, Canter, Csányi, Dúzsi, Fáncsi, Feindl, Gere Tamás&Zsolt, Gere&Schubert,  Geszler, Grand Tokaj, Halasi, Hetényi, Hilltop, Koch, Kristinus, Lisicza, Mészáros, Polgár, Royal Tokaj, Sabar, Sárosdi, Szent Gaál, Takler, Tokajicum, Tornai, Twickel, Vinatus és Vylyan pincészetek borait, ez bőven 100 feletti kóstolható bort jelent.