Kérem Várjon!
Cikkek
Balatoni nyaraink
Megjelent a nyári Pécsi Borozó
bori
2017 June 03.
A legfontosabb hírünk: pénteken megjelent a Pécsi Borozó nyári száma! Az újságárusoknál már kapható, hamarosan pedig előfizetőinkhez is eljut a friss lapszám, amelyben jelmondatunkhoz méltón bor, gasztronómia, élet, öröm várja olvasóinkat. Támogasd lapunkat egy megosztással, no és azzal, hogy megveszed!
 

A Pécsi Borozó nyári számából: Mustra 57 ajánlott borral, borászportrék (Balázs Hága - Sauska Villány, Crivellari Pincészet Helesfa, Fehérváry-Gál László Helesfa, Podrumi Kolar Csúza, Prantner Pince Szekszárd), bortémák (Portugieser Du Monde, bortrezorok, bormarketing trendek), Vörös és fehér: rajnai rizling és bikavér - Mikes Márk Sommelier receptjeivel.

Van egy remek Balaton-blokk, majdnem melléklet is, 8 oldalon szerkesztőink és munkatársaink személyes kedvenceivel, plusz borteszttel és nyári balatoni programajánlóval.

A gasztrotémákból: Grill vs. BBQ, Ormánság, búzaliszt + 16 remek recept, de persze nem maradt ki a sör, kávé és tea sem, van újra gasztroirodalom és jönnek a nyári programok, ráadásul kitekintőnkben a Kvarner-öböl és Tajvan, a frissensültben Vylyan Pincészet Terasz, BAZÁR - PécsReggeli és 19 - Bar & Shop olvasható.

És természetesen ami a felsorolásba nem fért bele, de azért ott van még sok minden más 96 tartalmas oldalon, hírek, díjak, utazásaink, szerkesztői gondolatokkal zárva szokás szerint.

Keressétek az újságárusoknál (Relay és Inmedio kioszkok előnyben), a Shell-kutakon, a nagyobb Tesco és Interspar áruházakban!!!