Kérem Várjon!
Hírek
Szőlőmagüzem Villányban
bori
2012 August 31.

Gere Attila Pincészete humán táplálék kiegészítő termelés fejlesztésére komplex technológia-fejlesztési beruházást hajtott végre Villányban.

A beruházás célja olyan különleges, organikus (bio) termesztésből származó, antioxidáns szőlőmag termékek előállítása, melyek - klinikai tesztek által igazoltan - nagymértékben hozzá járulnak az egészség megőrzéséhez, az esetleges betegségek hatékony kezeléséhez.

Gere Attila és a Pécsi Tudományegyetem a fejlesztés eredményeként előállításra kerülő termékhez kapcsolódva kutatási-fejlesztési együttműködést alakított ki, amelynek célja az antioxidáns hatású étrend-kiegészítő őrlemény kémiai analitikai vizsgálatainak kidolgozása, kémiai analitikai vizsgálata és pre-klinikai fázisvizsgálata.

A szőlőmag feldolgozás során kulcs fontosságú, nagy precizitást igénylő szárítási és mikro őrlési folyamatok során megszülető GERE szőlőmag olaj és szőlőmag őrlemény a legmagasabb minőségű, prémium magyar termékek közé tartozik.

(Forrás: villanyiborvidek.hu)

banner
Programajánló
2019. November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2019. 11. 09. 17:00 - 23:00
Bock Pince Villány, Batthyány u. 15.
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
2019. 11. 20. 15:00 - 17:00
PAB Székház Pécs, Jurisics M. u. 44.
21
22
23
24
25
2019. 11. 25. 18:00 - 20:00
PTE KTK B025 Pécs, Pécs, Rákóczi út 80.
26
27
28
29
2019. 11. 29. 18:00 - 21:30
Jókai Rendezvényház Pécs, Jókai tér 6.
30