Kérem Várjon!
Hírek
Szőlőmagüzem Villányban
bori
2012 August 31.

Gere Attila Pincészete humán táplálék kiegészítő termelés fejlesztésére komplex technológia-fejlesztési beruházást hajtott végre Villányban.

A beruházás célja olyan különleges, organikus (bio) termesztésből származó, antioxidáns szőlőmag termékek előállítása, melyek - klinikai tesztek által igazoltan - nagymértékben hozzá járulnak az egészség megőrzéséhez, az esetleges betegségek hatékony kezeléséhez.

Gere Attila és a Pécsi Tudományegyetem a fejlesztés eredményeként előállításra kerülő termékhez kapcsolódva kutatási-fejlesztési együttműködést alakított ki, amelynek célja az antioxidáns hatású étrend-kiegészítő őrlemény kémiai analitikai vizsgálatainak kidolgozása, kémiai analitikai vizsgálata és pre-klinikai fázisvizsgálata.

A szőlőmag feldolgozás során kulcs fontosságú, nagy precizitást igénylő szárítási és mikro őrlési folyamatok során megszülető GERE szőlőmag olaj és szőlőmag őrlemény a legmagasabb minőségű, prémium magyar termékek közé tartozik.

(Forrás: villanyiborvidek.hu)

banner
Programajánló
2019. December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2019. 12. 01. 11:00 - 18:00
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pécs, Janus Pannonius utca 6.
2
3
4
5
6
7
2019. 12. 07. 10:00 - 14:00
Mecseknádasd, a rejtőzködő borfalu Mecseknádasd, Mecseknádasd
2019. 12. 07. 13:00 - 20:00
Littke Palace Látogatóközpont Pécs, Szent István tér 12.
2019. 12. 07. 14:00 - 19:00
Mecseknádasd, a rejtőzködő borfalu Mecseknádasd, Mecseknádasd
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31